Már gombás, chilis sajtos és hawaii ízekben is elérhetőek a népszerű grillereink

Megérkezett a jó idő és vele együtt a grillszezon is! A Wiesbauer-Dunahúsnál minden évben gondolunk a grill szerelmeseire és újabbnál újabb ízeket fejlesztünk ki a grillrácsokra. Idén tavasztól grillereink hawaii, gombás és chilis – sajtos ízekben is megtalálhatóak a boltok hűtőpultjaiban.
A Wiesbauer-Dunahús griller termékeihez válogatott minőségű sertés- és marhahúst adunk, amelyek a füstölésnek és fűszerezésnek köszönhetően nyerik el gazdag ízvilágukat. Az intenzív ízű sajtos, BBQ, borsos, mézes-fokhagymás, paprikás ízek mellett elérhetőek az új csípős chilis- sajtos, valamint pikáns gombás és hawaii ízek is.
Széles grilltermék variációink közül biztosan mindenki megtalálja a számára legfinomabbat. A grillrácsokra a grillerek mellett számos más ízletes Wiesbauer-Dunahús grilltermék, a grill és prémium grillkolbászok, a BBQ-Sous Vide termékcsaládunk, valamint a családi grill válogatás is felkerülhet.
Rosszabb idő esetén sem kell lemondani a finom grillízélményről, mivel grilltermékeink nem csak grillezve, hanem serpenyőben sütve is fenségesek.