A tökéletes tízórai az iskolában

A félszáraz felvágottak közül szabadidős tevékenységekhez – különösen nyáron a szünidőben – szívesen választják magyar top-termékünket, a „Túra“ felvágottat fiatalok és idősek egyaránt. Így felmerül a kérdés, miért ne választhatnák a gyerekeknek a szeptemberben kezdődő tanévben is ezt a sokáig hűtés nélkül is eltartható, ízletes terméket? Nem is beszélve arról, hogy mivel a Túra felvágott minőségben és ízvilágban is messze lekörözi a többi hagyományos snacktermékek kínálatát, a legésszerűbb választásnak tűnik.

A tízórai mindennapi elké­szítésénél fontos, hogy ízletes, egyszerű, gyors és a gyermekek kedvéért változatos is legyen, ezért az előre felszeletelt „Túra mix“ felvágottunk mutatkozik a legjobb választásnak. Ezt a válogatást 80 grammos kiszerelésben, az önki­szolgáló hűtőpultban találhatják vásárlóink, az ablakos, átlátszó csomagoláson keresztül jól látható a három különböző ízesítésű felvágott, a klasszikus, a sajtos és a paprikás. Ezek az ízesítések a beazonosítás kedvéért természetesen a csomagoláson is fel vannak tüntetve.

A „Túra“ felvágott gyártásához kizárólag magas minőségű nyersanyagokat használunk. Sikerének titka azonban a pontosan meghatározott receptúrában rejlik, valamint említésre méltó az általunk fejlesztett, nagy körültekintést igénylő gyártási eljárás. A „Túra“ felvágott a hőkezelés és füstölés utáni hosszú és gondosan ellenőrzött érleléssel nye­ri el összetéveszthetetlen aromáját.

A teljességhez hozzá tartozik, hogy a Wiesbauer-Dunahús a „Túra“ felvágottat  mind az önkiszolgáló hűtőpultokban, mind a csemegepultban számtalan kiszerelésben és csomagolásban kínálja vevői és az élelmiszerkereskedelemi partnerei számára. Így az összes alkalomra minden háztartás megtalálja a számára megfelelőt.

Rusztikus top termékünk nem csupán a nyári szabadtéri programokhoz és az iskolai tízóraihoz ideális, hanem egész évben a hideg étkezésekhez is – reggelihez vagy uzsonnához – a legjobb választás!