Sült húskenyér

VÖRÖSÁRUK

Sült húskenyér

Tipikusan az Alpok vidékeire jellemző termék. Előállítása során válogatott marhahúst használunk fel. Magas hőfokra melegített sütőben sütjük az előfőzött terméket, így elérve a rá jellemző, tipikus sötétbarna kérget. Fogyasztható hidegen, de az igazi ízét melegített formában éri el. Ujjnyi vastagon szeletelve, sütve vagy grillezve kiváló kiegészítője főzelékeknek, de önmagában is fogyasztható salátával körítve vagy akár egy szendvicsbe ágyazva.

Tápértékek

Átlagos tápérték 100g termékben
  • Energia: 1252kJ/303 kcal
  • Zsír: 27,4g
    • amelyből telített zsírsavak: 11,2g
  • Szénhidrát: 4,8g
    • amelyből cukrok <0,5g
  • Fehérje: 9,2g
  • : 2,3g

Allergének

 
  • Gluténmentes
  • Szójamentes
  • Laktózmentes
  • Tejfehérjementes
Hozzáadott glutént, szóját, laktózt és tejfehérjét nem tartalmaz.