Project Description

 

Az új Prémium Krakkói Felvágott fenséges, izgalmas ízével gazdagítja a magyar felvágott piacot. A német nyelvű területeken már óriási sikert aratott termékünk egy továbbfejlesztett prémium változatával szeretnénk elnyerni magyar fogyasztóink tetszését. A Prémium Krakkói Felvágott attól olyan különleges, hogy a gyártásához válogatott, elsőosztályú sonkát és egy különleges, egész zöldborsból készült fűszerkeveréket használunk.

Külön meg kell említenünk, hogy főzés helyett sütési eljárást alkalmazunk, melyet füstölés, majd az utóérlelést előkészítő szárítás követ. Ennek a munkaigényes gyártási folyamatnak az eredményeképpen egy ínycsiklandó, szaftos, kellemesen borsos felvágottat kapunk.

A Wiesbauer-Dunahús új Prémium Krakkói Felvágott termékét megtalálják szeletelt 80 grammos ki­szerelésben az önkiszolgáló hűtőpultokban, valamint 800 grammos rúd formájában a húspultoknál. Mindkét változat esetében különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a felvágott metszéslapján látható egész borsszemek gusztusos látványt nyújtsanak. Ezen felül az impozáns aromazáró csomagolás is kiemeli a termék Premium karakterét, mely rögtön magára vonzza a figyelmet a hűtőpultokban.

Az új Prémium Krakkói Felvágott magas minősége mellett a Wiesbauer-Dunahús legjobb ár-érték arányát képviseli.

 

Tápértékek:

Átlagos tápérték 100g termékben
Energia: 707 kJ/169kcal
zsír: 8,8g amelyből
telített zsírsavak: 3,4g
szénhidrát: 0,7g amelyből
cukrok 0,5g
fehérje: 21,9g
só: 2,50g