Project Description

A BBQ-kínálatunk lassú főzésű specialitásai: “Spare Ribs”, “Pulled Beef”, “Pulled Pork” és “Pulled Turkey”. Ezeket a termékeket sajátos eljárással készítettük el, hogy vásárlóink otthon gyorsan és egyszerűen készíthessék el grillen vagy sütőben a páratlanul ízletes ételeket. Minden csomagolásban található egy különleges, a húshoz ill BBQ öntet, mellyel az előállítás során órákig előpárolt húst – igény szerint – ízesíthetjük.

Magyarországon a Spare Ribs egyre nagyobb rajongótábornak örvend. A Wiesbauer új “Spare Ribs” húskülönlegességét – 590 grammos dekoratív kiszerelésben, 40 grammos speciális BBQ-öntettel – otthonában is könnyen, gyorsan, elősütés nélkül elkészítheti. Kiveszi a Spare Ribs-et a csomagolásból, ráhelyezi a sütőlapra vagy a grillre, majd 25 perces sütés, illetve grillezés után már élvezheti is a mennyei ételt! A gyártás során használt “Sous Vide” technológiának köszönhetően a hús egyedülállóan puha és szaftos lesz. Ne feledkezzünk meg a Wiesbauer “Spare Ribs” további előnyéről sem: a hús a piacon található egyéb Spare Ribs készítményekkel ellentétben könnyen leválasztható a csontról!

A Wiesbauer három új BBQ-specialitása – “Pulled Beef” (340g fűszerezett, párolt marhahús), “Pulled Pork” (340g fűszerezett, párolt sertéshús), és a “Pulled Turkey” (340g fűszerezett, párolt pulykahús) – Amerikából származó trendtermékek, melyek évek óta gazdagítják a gasztronómiát és a háztartásokat. A Pulled-ételek a BBQ csúcskategóriájába tartoznak, elkészítésük sok időt és ráfordítást vesz igénybe. Hosszú fejlesztési munkának köszönhetően a Wiesbauer munkatársainak sikerült olyan terméket előállítani, melyet otthonunkban könnyen, gyorsan elkészíthetünk. Az alkalmazott “Sous Vide” technológiának köszönhetően ezek a termékek kiemelkedő ízélményt nyújtanak. A csomagolásban található 60 g öntettel ízesíthet, két villával tépett hús, mennyei étel akár burger vagy wrap töltéséhez felhasználva, akár főételként, salátával tálalva.

 

Tápértékek:

Átlagos tápérték 100g termékben

Spare Ribs:
Energa: 853kJ / 205kcal
zsír: 14 g amelyből
telített zsírsavak: 6,1g
szénhidrát: 2,7g amelyből
cukrok: 1,9g
fehérje: 18g
só: 1,7g

Pulled Beef:
Energia: 738kJ / 177kcal
zsír: 6,4g amelyből
telített zsírsavak: 3,1g
szénhidrát: 11g
amelyből cukrok: 10g
fehérje: 19g
só: 1,4g

Pulled Pork:
Energia: 674kJ / 161kcal
zsír: 6,7 g amelyből
telített zsírsavak: 2,9g
szénhidrát: 10g amelyből
cukrok: 9,7g
fehérje: 15g
só: 1,1g

Pulled Turkey:
Energia: 641kJ / 153kcal
zsír: 4g amelyből
telített zsírsavak: 1,2g
szénhidrát: 10g amelyből
cukrok: 9,8g
fehérje: 19g
só: 0,9g