„Családi Felvágott Tál“ és „Túra Tál“:

Minden ízlésnek megfelelő nagy választék

A Wiesbauer-Dunahús, mint a hazai ágazat neves gyártóüzeme, elsőként kínál a magyar piacon négyféle gondosan kiválasztott felvágottal két új különleges tál válogatást „Családi  Felvágott Tál“ és „Túra Tál“  néven. Ez biztosítja a legnagyobb változatosságot, amely minden többszemélyes háztartásnak és igényes ízlésnek megfelel.

A „Családi Felvágott tál” egy klasszikus válogatás, amelyben négyféle, a magyar fogyasztók körében rendkívül kedvelt klasszikus felvágott válogatást előre szeletelve csomagoltak. Többek között a „Zala felvágottat”, mely egy igazi klasszikus a maga lágy bors-fokhagyma fűszerezésével és a nagyméretű sonkahús mozaikkal a metszéslapján. „Soproni felvágottuk” egy speciális, kellemesen borsos fűszerkeverékkel készül, és az oly kedvelt „Olasz felvágott” a maga jellegzetes szerecsendió és koriander által adott karakterességével szintén helyet kapott a válogatásban. Mint mindig, utóbbi két termékük esetében is nagy hangsúlyt fektettek a megjelenésre, ahol a gondosan válogatott hús és szalonna adja a klasszikus szemcsézettségű, mozaikos metszéslapot. Végül, de nem utolsósorban fogyasztóink kedvence a „Borjú párizsi” elengedhetetlen része a felvágott válogatásuknak, hogy mindenki megtalálja a számára legkedveltebb ízeket egy közös étkezésnél.

A második Wiesbauer-Dunahús által kínált termékválogatás, a „Túra Tál”, a fogyasztóik körében már jól ismert jelenleg is elérhető kedvenc, a „Túra Mix“ kibővített változata. A három „Túra“-különlegességük, a Klasszikus, a Paprikás és a Sajtos Túra rendkívül érdekes és magas minőséget képviselő kiegészítő eleme a „Prémium Krakkói felvágott“. Ennek a terméknek a gyártásakor a magas minőségű, válogatott sonkahús mellett egyfajta speciális, egész zöldborssal készült fűszerkeveréket is használnak, ami a felvágott metszéslapján is jól látható.

A Wiesbauer-Dunahús a két különleges termékválogatás esetében is nagy hangsúlyt fektet az értékesítést serkentő csomagolásra. Így felvágott-különlegességeiket az önkiszolgáló pultban a fogyasztók számára azonnal szembetűnő és a Wiesbauer-Dunahúsra amúgy is jellemző, elegáns hatású, díszcímkével és egy nagy átlátszó felülettel ellátott zöld-sárga csomagolásban kínálják. Ezáltal a fogyasztó jól láthatja a kereskedelmi boltok polcain a csomagolásban egymás mellett felszeletelt felvágottakat. Segítségképp, hogy a fogyasztók be tudják azonosítani a négyféle felvágottat, ami a „Családi Felvágott Tál“ termék 200 grammos csomagolásában, ill. a „Túra Tál“ termék180 grammos csomagolásában található, a díszcímke alján megtalálják az egyes terméktípusok elnevezését az elhelyezkedésük sorrendjében.

Mindkét új különleges tál válogatásuk, a „ Családi Felvágott Tál“ és  a „Túra Tál“ esetében is, természetesen egész évben kapható termékekről van szó, melyek különösen az elkövetkező ünnepi időszakban – Karácsony és Újév – minden családi és baráti körben elköltött reggelire, tízóraira és hideg vacsorára is kiválóan alkalmas.

 

 

Sajtóközlemény letöltése: SAJTÓINFORMÁCIÓ-2020-November.doc (DOC, 45 kb)

Kép letöltése: „Családi Felvágott Tál“: Az új tál különlegesség a Wiesbauer-Dunahústól (Fotó: Wiesbauer-Dunahús ) [PNG, 1,8 MB]

Kép letöltése: „Túra Tál“: Az új tál különlegesség a Wiesbauer-Dunahústól (Fotó: Wiesbauer-Dunahús ) [PNG, 2 MB]