Megújult a Wiesbauer-Dunahús honlapja: előtérben a virslispecialitások!

A Wiesbauer-Dunahús idén ősztől megújult honlappal jelentkezik a www.wiesbauer-dunahus.hu honlapcímen. Ezen keresztül az élelmiszerkereskedelmi partnerek, valamint a fogyasztók is megismerkedhetnek közelebbről az ízletes és minőségi termékekkel!

A Wiesbauer-Dunahús kínálatát a magyar fogyasztók körében nagyon kedvelt négy fő termékcsoport – virslik,
grill, felvágottak és további specialitások – mentén mutatja be. A termékfotók mellett és egy kis rövid termékleíráson kívül a tápérték- és allergén adatok is megtalálhatóak.

A Wiesbauer-Dunahús megújult honlapján természetesen a vállalatról, valamint a teljes Wiesbauer-csoportról is tájékozódhat. Ezenkívül a honlapról letölthetőek az évek óta nagy népszerűségnek örvendő kézi receptfüzetek, melyekben egyszerűen elkészíthető ételötleteket talál.

A Wiesbauer-Dunahús folyamatosan frissített honlapján informálódhat a vállalat termékfejlesztéseiről, technikai fejlődéséről, a nyereményjáték részleteiről,valamint aktuális állásajánlatairól.

2019. ősz:
Vonzó nyereményjáték az új honlapon

A Wiesbauer-Dunahús megújult honlapján keresztül a fogyasztók 2019 őszén egy nyereményjátékon vehetnek részt, amivel értékes és vonzó nyereményekre tehetnek szert. Hetente kisorsolnak például egy eredeti Sacher tortát exkluzív fadobozban és a játék végén fődíjként egy hétvége kerül kisorsolásra, amelynek során péntektől vasárnapig 2 fő pihenhet a világhírű Sacher Szállodában gyertyafényes vacsora kíséretében. Ezekkel a nyereményekkel a Wiesbauer-Dunahús tudatosan helyezi középpontba a top virslitermékét, a Wiesbauer Prémium Sacher virslit, mivel egyre több magyar vásárló hajlandó többet költeni az ünnepi alkalmakkor, mint például karácsonykor és szilveszterkor, hogy valami egészen különleges kerüljön az ünnepi asztalra.

 

Sajtóközlemény letöltése (PDF, 78 KB)

A Wiesbauer-Dunahús új weboldalának nyitólapja; Fotó: Wiesbauer-Dunahús [JPG, 3 MB]