A „Prémium Krakkói“ egy ismeretlen ínyencség a magyar húspiacon. Most a magyaroknak is elhozzuk ezt a német nyelvterületeken már ismert és kedvelt különlegességet Prémium minőségben továbbfejlesztve!

A „Prémium Krakkói“ attól olyan különleges, hogy a gyártásához válogatott, elsőosztályú sonkát és egy különleges, egész zöldborsból álló fűszerkeveréket használunk. Külön meg kell említenünk, hogy főzés helyett sütési eljárást alkalmazunk, melyet füstölés, majd az utóérlelést előkészítő szárítás követ. Ennek a munkaigényes gyártási folyamatnak az eredményeképpen egy ínycsiklandó, szaftos, kellemesen borsos felvágottat kapunk.

Ezt a kivételes, innovatív finomságot szeletelt, 80g-os kiszerelésben találja meg az önkiszolgáló hűtőpultokban, valamint egészben a húspultoknál. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a felvágott metszetén látható egész borsszemek gusztusos látványt nyújtsanak. Ezen felül az impozáns aromazáró csomagolás is kiemeli a termék Prémium karakterét. A termékkel kapcsolatban további hasznos információkat kaphat a húspultoknál.

Zárásként egy fontos és örömteli hír: a „Prémium Krakkói“ kiemelkedően magas minősége ellenére nagyon kedvező ár-érték arányt képvisel!