…, hogy a Wiesbauer-Dunahús mostantól a vásárlóinak vadhúsból készített termékeket is kínál, melyek kezdetben két termékből, a „Wilde Extra“-ból és a „Wilder Leberkäse“ -ből állnak?

Mindkét termékkülönlegesség nagy arányban tartalmaz gondosan válogatott vadhúst, főleg szarvas és vaddisznóhúst. A Wiesbauer mindkét terméke esetében – a különleges optikai hatás kedvéért – a termék metszéslapján is jól láthatóak az egész szarvashús darabok.

A pompás ízélmény mellett, melytől nem csak a vadat szívesen fogyasztók lehetnek elragadtatva, a különleges és feltűnő csomagolásra is nagy hangsúlyt fektettünk: hogy hangsúlyozzuk a vadhúsból készült termékeink gyártásánál a kézműves jelleg szerepét, tudatosan került kiválasztásra egy rusztikus hatású csomagolás vadas és erdei ábrázolásokkal. Franz Wiesbauernek, cégünk alapítójának képével arra emlékezünk, hogy mennyire szeretett vadászni. A csomagolás hátoldalán, ahol a termékcímke is található, a Wiesbauer egy rusztikus fa hatású fóliát használ. A különleges feldolgozásnak köszönhetően a csomagolás egész különös érzetet kelt, ami a fogyasztóknak azonnal feltűnik majd, amikor kiveszik a terméket az önkiszolgáló hűtőpultból.