Készüljünk fitten az érkező iskolakezdésre!

Néhány héten belül ismét gyermekek, fiatalok százezrei térnek vissza a szünidőből az iskolába. Most van itt a legfőbb ideje, – két hónappal ezt megelőzően – hogy az élelmiszerkereskedők arról döntsenek, mely termékeket fogják kínálni a szülőknek a tízórai elké­szítéséhez. A Wiesbauer-Dunahús a “Mini Borjú párizsit” ajánlja ehhez. Ez a finom, sovány, friss felvágott-specialitás három különböző, ínycsiklandó ízben kapható.

A 300 grammos, önkiszolgáló hűtőpultban kínált “Mini Borjú párizsi” ideális egy változatos és gyorsan elkészíthető tízóraihoz az iskolában. A klasszikus “Mini Borjú párizsi” mellett mindenképp érdemes kipróbálni a paprikás és a sajtos ízesítésűt is! Ízlés, kedv és hangulat szerint választhatunk közülük, de variálhatjuk is őket egy szelet kenyérre fektetve, paprikaszeletekkel, paradi­csommal, vagy bármely más zöldséggel körítve. Aki kiadósabb tízóraira vágyik, majonézzel is megbolondíthatja a szendvicskreációt. Vörösáru specialitásunk szeletvastagságát magunk határozhatjuk meg, a szeletelés előtt a tökéletesen párazáró műbelet könnyen el tudjuk távolítani és szépen tudjuk felszelni a terméket.

Ez a felvágott-specialitás elsősorban a magas borjúhústartalmával emelkedik ki. Emellett a csekély, mintegy 12%-os zsírtartalmának és alacsony kalória­tartalmának köszönhetően ez a sovány felvágott kitűnő választás az egészséges táplálkozást követők számára. A három ízvariációban kapható “Mini Borjú párizsi” egy klasszikus vörösáru, kellemes puha állománnyal és zamatos, fenséges ízvilággal. Igaz, nem az alsó árkategóriába tartozik, mégis a legkitűnőbb alternatívát nyújtja egy ízletes, zsírszegény tízóraihoz a piacon megtalálható számtalan olcsó harapnivalókhoz képest.

A Wiesbauer- Dunahús a háromféle csomagolt “Mini Borjú párizsin” kívül számtalan egyéb kiszerelésben kínálja a “Borjú párizsit” mind a csemegepultban, mind az önkiszolgáló hűtőpultokon.

Azt tanácsoljuk az élelmiszerkereskedőknek, hogy töltsék fel hűtőpultjaikat mindhárom ízű “Mini Borjú párizsival”, hogy fitten készen állhassanak a közeledő iskolakezdésre!