A Wiesbauer –Dunahús egyik fontos célja, hogy márkatermékei állandóan fejlődjenek. Ez természetesen a top-termékre, a „Túrára“ is igaz, ami a magyar piacon a legkedveltebb és legnagyobb számban eladott féltartós felvágott-különlegesség. Az önkiszolgáló pultban megtalálható darabáru-termékek szegmensében a „Túra“ 400 g egy plusz értékesítési forma, valamint minden csomagolt  „Túra“  termék, egy új, modern és a kereskedelmi áruházak polcain azonnal szembetűnő csomagolási designt kapott.

Az 500 grammos „Túra“ darabárun és a 400 grammos felezett „Túrán” kívül már létezik a 400 grammos „Túra“ egész rúd felvágott is. Ezt a fontos kiegészítő terméket a Wiesbauer-Dunahús a megváltozott étkezési szokások és az egyre kisebb háztartások kialakulása miatt vezette be.

Az értékesítés szempontjából még nagyobb jelentőséggel bír a „Túra“ termékünk csomagolásának új kialakítása. Ezen a téren az évtizedek óta sikeres üzletpolitikát folytató bécsi testvérüzemünkhöz igazodtunk. A jövőben a „Túra“ csúcs-termékünk mindhárom kiszerelését, az önkiszolgáló pultban a fogyasztó számára azonnal szembetűnő zöld-sárga kockás fedőfóliába csomagoljuk.