A Wiesbauer-Dunahús, mint a hazai ágazat neves gyártóüzeme, elsőként kínál a magyar piacon négyféle gondosan kiválasztott felvágottal két új különleges tál válogatást „Családi  Felvágott Tál“ és „Túra Tál“ néven. Ez biztosítja a legnagyobb változatosságot, amely minden többszemélyes háztartásnak és igényes ízlésnek megfelel.

A „Családi felvágott tál” egy klasszikus válogatás, amelyben négyféle, a magyar fogyasztók körében rendkívül kedvelt klasszikus felvágott válogatást előre szeletelve csomagoltunk. Többek között a Zala felvágottat, mely egy igazi klasszikus a maga lágy bors-fokhagy­ma fű­szerezésével és a nagyméretű sonkahús mozaikkal a metszéslapján. Soproni felvágottunk egy speciális, kellemesen borsos fűszerkeverékkel készül, és az oly kedvelt Olasz felvágott a maga jellegzetes szerecsendió és koriander által adott karakterességével szintén he­lyet kapott a válogatásban. Mint mindig, utóbbi két termékünk esetében is nagy hangsúlyt fektetünk a megjelenésre, ahol a gondosan válogatott hús és szalonna adja a klasszikus szemcsézettségű, mozaikos metszéslapot. Végül, de nem utolsósorban fogyasztóink kedvence a Borjú párizsi elengedhetetlen része a felvágott válogatásunknak, hogy mindenki megtalálja a számára legkedveltebb ízeket egy közös étkezésnél.

A második általunk kínált termékválogatás, a „Túra Tál”, a fogyasztóink kö­rében már jól ismert jelenleg is elérhető kedvenc, a „Túra Mix“ kibővített változata. A három „Túra“-különlegességünk, a Klasszikus, a Paprikás és a Sajtos Túra rendkívül érdekes és magas minőséget képviselő kiegészítő eleme a „Prémium Krakkói felvágott“. Ennek a terméknek a gyártásakor a magas minőségű, válogatott sonkahús mellett egyfajta speciális, egész zöldborssal készült fűszerkeve­réket is használunk, ami a felvágott met­széslapján is jól látható.

A Wiesbauer-Dunahús a két különleges termékválogatás esetében is nagy hangsúlyt fektet az értékesítést serkentő csomagolásra. Így felvágott-különlegességeinket az önkiszolgáló pultban a fogyasztók számára azonnal szembetűnő és a Wiesbauer-Dunahúsra amúgy is jellemző, elegáns hatású, díszcímkével és egy nagy átlátszó felülettel ellá­tott zöld-sárga csomagolásban kínáljuk. Ezáltal a fogyasztó jól láthatja a kereskedelmi boltok polcain a csomagolásban egymás mellett felszeletelt felvágottakat. Segítségképp, hogy a fogyasztók be tud­ják azonosítani a négyféle felvágottat, ami a „Családi Felvágott Tál“ termék 200 grammos csomagolásában, ill. a „Túra Tál“ termék 180 grammos csomagolásában található, a díszcímke alján megtalálják az egyes terméktípusok elnevezését az elhelyezkedésük sorrendjében.

Mindkét új különleges tál válogatásunk, a „Családi Felvágott Tál“ és  a „Túra Tál“ esetében is, természetesen egész évben kapható termékekről van szó, melyek különösen az elkövetkező ünnepi idő­szakban – Karácsony és Újév – minden családi és baráti körben elköltött reggelire, tízóraira és hideg vacsorára is kiválóan alkalmas.