Ízletes virslispecialitások a Wiesbauer-Dunahústól.

A Wiesbauer-Dunahús az utóbbi években nagy sikert aratott virslispecialitásaival a magyar piacon. Elsősorban a karácsonyi időszakban és év végén mutatkozik rájuk kimagasló kereslet, ezért idén novembertől egy nagyszabású nyereményjátékkal szeretnénk támogatni az értékesítést.

Virslikínálatunk nyolc különböző féle, kiemelkedő minőségű és ízű termékből tevődik össze. A legelőkelőbbek közülük a „Prémium Bécsi virsli“, a „Prémium Sajtos virsli“, valamint a bécsi eredetű, ínyenc „Prémium Sacher Virsli“. Az utóbbi a híres bécsi luxushotelről, a Sacherról kapta a nevét, csakúgy, mint az ott készült, világhírű Sacher torta. Az ottani, mustárral és tormával felszolgált virslik valamivel vékonyabbak, ezáltal elegánsabbak is, mint a kereskedelemben fellelhetők.

Szintén kimagasló minőségű a válogatott nyersanyagból készült „Prémium Light virsli“, ami a hagyományos virslikhez képest 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, valamint a nagy mennyiségű borjúhúsból készült „Prémium Borjú virsli“.

Termékeink kiválóságáról már a prémium csomagolás is árulkodik, mely a kiszolgáló pultokban, valamint az önkiszolgáló hűtőpolcokon csalogatja a vevőket.

Top termékeink mellett természetesen egyéb alkalmakhoz illő és szűkösebb költségvetésre szabott virslispecialitásokat is kínálunk. Nagy népszerűségnek örvend a „Bécsi hosszú virsli“, a „Frankfurti virsli“, valamint a rendezvényeken elmaradhatatlan „Koktél virsli“.