Vállalat

Irányelvünk: A Wiesbauer-Dunahús az elégedett vásárlókra törekszik

1994 óta szállít a Wiesbauer-Dunahús a magyarországi élelmiszer-kereskedések illetve a vendéglátóipar számára válogatott húskészítményeket. Az üzemet a Győr mellett található Gönyűn vették használatba 1998-ban, majd 2014-ben egy újabb fejlesztés keretein belül nem csak megújult, hanem területileg is megnövekedett, termelése eléri az évi kb. 3000 tonna mennyiséget. Az üzem rendelkezik IFS tanúsítvánnyal, melyet minden évben megújít, kiváló eredménnyel. A gazdag termékválasztékot, mely több mint 40 termékspecialitást foglal magába, a következő termékcsoportokba sorolhatjuk: vörösáruk (pl.: Prémium Bécsi virsli), kolbászok (pl.: Puszta Debreceni), felvágottak (pl.: Túra felvágott és Bécsi felvágott), sonkák (pl.: Pasztrámi sonka) és a grilltermékek (pl.: Grill Mix). A fenti termékeket nem csak a magyarországi piacon értékesítjük, hanem „Prímás” márkanév alatt a német és az osztrák piacra is exportáljuk.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. az 1931-ben Bécsben alapított Wiesbauer egyik leányvállalata. A magyar üzem jelenleg a Wiesbauer Holding AG tagja. A felügyelőbizottság elnöke KommR Karl Schmiedbauer. Thomas Schmiedbauer, Ernst Stocker és Henry Heumann alkotják a Wiesbauer Holding igazgatótanácsát, mely az operatív feladatokért és a Holding jövőbeli stratégiájáért felelős. A Wiesbauer cégcsoport valamennyi vállalkozása arra törekszik, hogy termékeiket megelégedettséggel vásárolják a fogyasztók – ez a lényege a Wiesbauer cégcsoport alapelvének, mely minden dolgozó számára kötelező érvényű. A Wiesbauer-Dunahús ügyvezető igazgatója Henry Heumann, az értékesítési vezető Kazai Zsolt.


2018-ben a Wiesbauer-Dunahús kb. 110 fő munkaerővel 15 millió Euró forgalmat ért el, melyet a 2019-os évben további mennyiségi és forgalomemelkedéssel szándékozik tovább növelni. A Wiesbauer cégcsoport (Wiesbauer Österreichische Wurstpezialitäten, Wiesbauer Gourmet, Metzgerei Senninger, Wiesbauer-Dunahús) üzemei Bécsben, Sitzenberg-Reidling-ban (Alsó-Ausztria), Saalbach-Vorderglemm-ben és Gönyűn közel 825 főt foglalkoztatnak. (Összforgalom 2018: 189 millió Euró, összmennyiség 2018: 27.400 tonna).

(Nagyításhoz kattintson a képre!)

login »JPETo™ CMS © Martin Thaller, Vienna, Austria