Vállalat

Irányelvünk: A Wiesbauer-Dunahús az elégedett vásárlókra törekszik

1994 óta szállít a Wiesbauer-Dunahús a magyarországi élelmiszer-kereskedések illetve a vendéglátóipar számára válogatott húskészítményeket. Az üzemet a Győr mellett található Gönyűn vették használatba 1998-ban, majd 2014-ben egy újabb fejlesztés keretein belül nem csak megújult, hanem területileg is megnövekedett, termelése eléri az évi kb. 3000 tonna mennyiséget. Az üzem rendelkezik ISO 9001:2008 valamint IFS tanúsítvánnyal is, melyeket minden évben megújít, kiváló eredménnyel. A gazdag termékválasztékot, mely több mint 40 termékspecialitást foglal magába, a következő termékcsoportokba sorolhatjuk: vörösáruk (pl.: Prémium Bécsi virsli), kolbászok (pl.: Puszta Debreceni), felvágottak (pl.: Túra felvágott és Bécsi felvágott), sonkák (pl.: Pasztrámi sonka) és a grilltermékek (pl.: Grill Mix). A fenti termékeket nem csak a magyarországi piacon értékesítjük, hanem „Prímás” márkanév alatt a német és az osztrák piacra is exportáljuk.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. az 1931-ben Bécsben alapított Wiesbauer egyik leányvállalata. A magyar üzem jelenleg a Wiesbauer Holding AG tagja. A felügyelőbizottság elnöke KommR Karl Schmiedbauer. Thomas Schmiedbauer, Ernst Stocker és Henry Heumann alkotják a Wiesbauer Holding igazgatótanácsát, mely az operatív feladatokért és a Holding jövőbeli stratégiájáért felelős. A Wiesbauer cégcsoport valamennyi vállalkozása arra törekszik, hogy termékeiket megelégedettséggel vásárolják a fogyasztók – ez a lényege a Wiesbauer cégcsoport alapelvének, mely minden dolgozó számára kötelező érvényű. A Wiesbauer-Dunahús ügyvezető igazgatója Henry Heumann, az értékesítési vezető Kazai Zsolt.


2017-ben a Wiesbauer-Dunahús kb. 110 fő munkaerővel 14 millió Euró forgalmat ért el, melyet a 2018-os évben további mennyiségi és forgalomemelkedéssel szándékozik tovább növelni. A Wiesbauer cégcsoport (Wiesbauer Österreichische Wurstpezialitäten, Wiesbauer Gourmet, Metzgerei Senninger, Wiesbauer-Dunahús) üzemei Bécsben, Sitzenberg-Reidling-ban (Alsó-Ausztria), Saalbach-Vorderglemm-ben és Gönyűn közel 840 főt foglalkoztatnak. (Összforgalom 2017: 190 millió Euró, összmennyiség: 28.000 tonna).

(Nagyításhoz kattintson a képre!)

login »JPETo™ CMS © Martin Thaller, Vienna, Austria