News

A Wiesbauer-Dunahús kreatív fejlesztésekkel bővíti grillkínálatát:

BBQ- és Griller ajánlatunk

 

A Wiesbauer öt új Grillerrel bővíti grill kínálatát:

Eladási csúcsokat dönt, nem csak a grillszezonban!

A Wiesbauer-Dunahús Magyarország legnagyobb grillkolbászgyártói közé tartozik. Hogy ajánlatunkat vevőink és fogyasztóink számára még vonzóbbá tegyük, termékfelelőseink úgy döntöttek, hogy új, Gönyűn fejlesztett és előállított grillkülönlegességeket hoznak a piacra. Ezeket az új termékeket Németországba és Ausztriába is exportáljuk. A fűszeresebb, testesebb grillerek kedvelői mostantól öt új ínycsiklandozó terméket találnak az élelmiszerboltok hűtőpolcain.

 

Új grilltermékeink előállítása során a válogatott minőségű sertéshúst daráljuk, füstöljük és az eltarthatóság növelése érdekében hőkezeljük. Ezáltal nem csak szebb, gusztusosabb külsőt, hanem intenzívebb, teljesebb ízt nyerünk. Az elkészítés szintúgy lényeges része a gondosan kiválasztott fűszerek használata. Az új termékek irányadó ízei: a sajtos, a BBQ, a borsos, a mézes-fokhagymás és a paprikás. A jelenleg előkészületben lévő, és jövőbeni fejlesztéseinket továbbra is ügyfeleink és fogyasztóink kívánságaihoz igazítjuk.

A Wiesbauer-Dunahús új Grillereit ízléses, 200 grammos vákuumcsomagolásban kínálják partnereink az üzletek hűtőpolcain. Az összekötött, négy darabból álló termék a csomagolásból kivéve egyben, vagy könnyen szétválasztva, egyesével grillezhető, illetve sütőben süthető.

A csomagolás praktikus kialakításának köszönhetően a termék az áruházak hűtőpultjaiban is könnyen észrevehető. A díszcímkét úgy helyeztük el az átlátszó csomagoláson, hogy a termék jól látható legyen.

Ezek a formabontó, kiváló minőség, ízletes hússpecialitások különböző ízvilágban és dekoratív csomagolásban nem csak a grillszezonban döntenek majd eladási csúcsokat!

Ínycsiklandó, gyorsan és egyszerűen elkészíthető Wiesbauer termékek:

Új Sous Vide-BBQ termékek grillezéshez és sütőben sütéshez

A magyar fogyasztók körében nagyon kedvelt és sikeres grillkolbászaink mellett a Wiesbauer-Dunahús még a 2018-as grillszezon előtt két új grillkülönlegességgel lepi meg fogyasztóit. Az ügyfélmagazinunk jelenlegi kiadásának negyedik oldalán bemutatott új Grillerek mellett a Bécstől nyugatra elhelyezkedő sitzenberg-reidlingi székhelyű leányvállalatunk, a Wiesbauer Gourmet BBQ-specialitásait is bemutatjuk. Az újító BBQ-termékeink az egyedülálló "Sous Vide" technológiával készülnek, mely során a húst alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig pároljuk, hogy puha és szaftos maradjon.

A BBQ-kínálatunk lassú főzésű specialitásai: "Spare Ribs", "Pulled Beef", "Pulled Pork" és "Pulled Turkey". Ezeket a termékeket sajátos eljárással készítettük el, hogy vásárlóink otthon gyorsan és egyszerűen készíthessék el grillen vagy sütőben a páratlanul ízletes ételeket. Minden csomagolásban található egy különleges, a húshoz ill BBQ öntet, mellyel az előállítás során órákig előpárolt húst – igény szerint – ízesíthetjük.

Magyarországon a Spare Ribs egyre nagyobb rajongótábornak örvend. A Wiesbauer új "Spare Ribs" húskülönlegességét – 590 grammos dekoratív kiszerelésben, 40 grammos speciális BBQ-öntettel – otthonában is könnyen, gyorsan, elősütés nélkül elkészítheti. Kiveszi a Spare Ribs-et a csomagolásból, ráhelyezi a sütőlapra vagy a grillre, majd 25 perces sütés, illetve grillezés után már élvezheti is a mennyei ételt! A gyártás során használt "Sous Vide" technológiának köszönhetően a hús egyedülállóan puha és szaftos lesz. Ne feledkezzünk meg a Wiesbauer "Spare Ribs" további előnyéről sem: a hús a piacon található egyéb Spare Ribs készítményekkel ellentétben könnyen leválasztható a csontról!

A Wiesbauer három új BBQ-specialitása - "Pulled Beef" (340g fűszerezett, párolt marhahús), "Pulled Pork" (340g fűszerezett, párolt sertéshús), és a "Pulled Turkey" (340g fűszerezett, párolt pulykahús) – Amerikából származó trendtermékek, melyek évek óta gazdagítják a gasztronómiát és a háztartásokat. A Pulled-ételek a BBQ csúcskategóriájába tartoznak, elkészítésük sok időt és ráfordítást vesz igénybe. Hosszú fejlesztési munkának köszönhetően a Wiesbauer munkatársainak sikerült olyan terméket előállítani, melyet otthonunkban könnyen, gyorsan elkészíthetünk. Az alkalmazott "Sous Vide" technológiának köszönhetően ezek a termékek kiemelkedő ízélményt nyújtanak. A csomagolásban található 60 g öntettel ízesíthet, két villával tépett hús, mennyei étel akár burger vagy wrap töltéséhez felhasználva, akár főételként, salátával tálalva.

Végül egy fontos információ élelmiszerkereskedelmi ügyfeleink részére: új Pulled-specialitásainkhoz ismét kiadunk egy recept­füzetet (Nr. 4). Ebben a kiadásban fogyasztóink nem csupán két ízletes receptet találnak, hanem érdekes tudnivalókat is három új Pulled-termékünkről.

Fontos információk

Bővebben a Wiesbauer "Sous Vide" specialitásairól

A magazinunk jelenlegi számának címlapján bemutatott BBQ-termékeinket az ausztriai leányvállalatunk, a Wiesbauer Gourmet készíti a "Sous Vide" technológiával. A "Sous Vide" egy, a csúcsgasztronómiában széles körben elterjedt főzési technika: a friss húst egy speciális vákuumtasakban alacsony hőmérsékleten (50° C és 70° C között) órákon keresztül párolják. Mivel a tasakból sem a víz, sem a fűszeraromák nem távozhatnak, hihetetlenül puha és szaftos marad a hús, miközben elnyeri természetes, páratlan ízét.

Fogyasztóink és az élelmiszer kiskereskedelem számára ez egy gyorsan, egyszerűen és hibátlanul elkészíthető, kiváló minőségű csúcsgasztronómiát nyújt akár otthoni, akár értékesítő pultban való felhasználásra.

Egy pénzt és időt nem kímélő fejlesztéssel és Helmut Österreicher, a híres osztrák négycsillagos szakács támogatásával a Wiesbauernek sikerült a "Sous Vide" technológiát, - mely eddig csak a csúcsgasztronómia számára volt elérhető - a háztartásokba hozni. A speciális, támogatásunkkal fejlesztett, Európában ezidáig egyedülálló eljárással váltja ki a Wiesbauer Gourmet az otthoni hosszadalmas és bonyolult húspároló technikát.

A "Sous Vide" termékek utolsó elkészítési fázisát a felhasználók végzik, hogy az igény szerinti fűszerezésnek és a köretek egyéni kiválasztásának köszönhetően egyedi ízvilágú étel kerülhessen az asztalra.

KommR Karl Schmiedbauer, a Wiesbauer Holding igazgatótanácsának elnökének álláspontja:

Ügyfélmagazinunk négy oldalas bővített kiadását a kiemelkedő jelentőségű 2018-as grillszezonnak szenteljük. A grillezés egyre nagyobb teret hódít Magyarországon. A Wiesbauer-Dunahús idén két új "Sous Vide" technológiával készített BBQ-termékcsoporttal, valamint néhány különleges fűszerezésű Grillerrel lepi meg fogyasztóit.

Ez a széleskörű és vásárlóink számára érdekes kínálatbővítés a Wiesbauer vállalatcsoporton belüli együttműködés eredménye. Az új BBQ termékkört például egyik leányvállalatunknak, az ausztriai Wiesbauer Gourmet-nak köszönhetjük.

Egy kolbász- és hústermékeket előállító üzemben folytatott tanulmányaimnak köszönhetően különösen fontos számomra a gasztronómia. Később megvásároltam ezt a vállalatot és a Wiesbauerhez csatoltam. 2003-ban újabb húsvállalatot (Teufner GmbH) kapcsoltam a másik üzemhez. Ma Wiesbauer Gourmet néven, Ausztria hússpecialitásainak gyártójaként ismerik.

A Wiesbauer Gourmet az utóbbi években a vendéglátóipar számára fejlesztett "Sous Vide" technológiával emelkedett ki az élelmiszerkereskedelemben. Nagy sikere volt az osztrák piacon és most Magyarországra is eljutnak ezek az egyedülálló termékek. Győzdjön meg Ön is személyesen az új "Sous Vide" termékek sikerességéről!

Megjelent új ügyfélmagazinunk!

A Wiesbauer-Dunahús Kft-ről aktuális információkat a most megjelent ügyfélmagazinunkban talál. 
Ügyfélmagazin

Szponzorálás:

A Wiesbauer-Dunahús a Lenin csúcson

A Wiesbauer-Dunahús által támogatott hegymászó duó, Kovács Albert és Kovács Zoltán 2017 nyarán megmászta a 7134 m magas Lenin csúcsot. Ezzel megtették az első lépést afelé, hogy kitűzött céljukat – az ún. Hópárduc címet - megszerezzék.

A Hópárduc cím korábban egy szovjet kitűntetés volt, azoknak a kiemelkedő hegymászóknak, akik mind az öt - az egykori Szovjetunió területén lévő - hétezres csúcsot meghódították. Ez a hegymászó cím továbbra is érvényes és elismert a FÁK államai által.

Három, a Hópárduc-csúcsok közül a Pamír hegységben fekszik. A Lenin csúcs Kirgizisztán és Tádzsikisztán határán, az Iszmoilí Szomoní (7495 m) és a Korzsenyevszkaja (7105 m) csúcs pedig Tádzsikisztánban található. A másik két csúcs a Tien-san hegység területén található. Ezek a Dzsengis csokuszu (7439 m) Kirgizisztán és Kína határán, és a Han-Tengri (7010 m) Kirgizisztán és Kazahsztán határán.

Munkatársakat keresünk!

Cégünk gönyűi üzemébe keres termelési területre munkatársakat. Ha Ön is szívesen lenne csapatunk tagja, kérjük, önéletrajzát küldje el nekünk e-mailen.

info@wiesbauer-dunahus.hu

„International Food Standard“:

Eredményeink tovább fejlődnek!

Az élelmiszerekre vonatkozó, a minőséggel és termékbiztonsággal szemben támasztott különösen magas követelmények hívták életre évekkel ezelőtt az „International Food Standard“ bevezetését az élelmiszeripar szereplői számára.

 

A Wiesbauer-Dunahús Kft. nagyon büszke arra, hogy a gönyűi üzem, csakúgy, mint a korábbi években ismét megújította az IFS (International Featured Standards: Food) certifikációját.

Különösen örömteli, hogy üzemünk a röviddel a nyár előtt lefolytatott auditot ismét „emelt szintű“ minősítéssel teljesítette, mindamellett, hogy az elért pontszámokat a tavalyi évhez képest tovább javította.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. a jövőben is magas munka- és költségráfordítással fog dolgozni, és nem riadunk vissza attól, hogy bebizonyítsuk dolgozóink kiemelkedő minőségtudatát vevőink és fogyasztóink számára.

Az IFS minősítést évről évre meg kell újítani.

A gönyűi irodaépületek 1,5 millió euros beruházása:

Wiesbauer-Dunahús, a modern munkaadó

2014-ben és 2015-ben egy csaknem 4 millió eurós beruházás keretében a gönyűi Wiesbauer-Dunahús termelési területét kibővítettük. Ezúttal az irodaépületek, az ügyintézés helyszínének átépítését és kibővítését, valamint tartózkodási- és szociális terek létrehozását tervezzük. Az építési munkálatok nagyjából 1,5 millió euróba kerülnek és 2018 közepére fejeződnek be.

Az üzemet érintő beruházás elsődleges célja a csomagolás, a raktár, a régi raktári állomány kezelésének, valamint az új termelési eszközök karbantartásának fejlesztése. A hazai piacon folyamatosan növekvő igény termékeink iránt, és a németországi, illetve ausztriai export kívánják meg a fejlesztést. A szomszédos irodaépületek átépítései így a következő hónapokban párhuzamosan zajlanak a forgalomnövekedéshez szükséges ügyintézői területek bővítésével. Fontos céljaink közé tartozik, hogy az adminisztrációs tevékenységek az ügyfeleink érdekében még hatékonyabban zajlódjanak és hogy az irodaépületek az átépítés után modern külsőt kapjanak.

Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink tartózkodási- és szociális tereinek átalakítására. Átrendezzük és kibővítjük többek között az étkezőt és az üzemi konyhát. A Wiesbauer-Dunahús ezáltal egy modernebb, jövőorientáltabb munkaadóként érvényesülhet.

login »JPETo™ CMS © Martin Thaller, Vienna, Austria