News

"Prémium Lemon-chili grill" és "Prémium Mediterrán grill":

Grilltermékeink megkoronázása!

Az idei grillszezont a Wiesbauer-Dunahús a fogyasztók által kedvelt termékek kiegészítéséül két új „Prémium“ különlegességgel nyitja, ezek a "Prémium Lemon-chili grill" és a "Prémium Mediterrán grill". A "Prémium" márkajelzés kiemelkedő minőségű termékeket garantál, melyek páratlan ízélményt ígérnek a fogyasztóknak.

A csípős ízek kedvelőinek az új "Prémium Lemon-chili grill", az olíva szerelmeseinek az új "Prémium Mediterrán grill" a tökéletes választás! Mivel a "Prémium" specialitások különleges termékek, a gyártás során természetesen kiemelkedő minőségű juhbelet használunk. Ennek köszönhetően a kolbász nem túl kemény, hanem tökéletesen ropogós. Emellett szelhető, nem robban szét és nem veszti el formáját az elkészítés során. Grilltermékeink különlegessége többek között annak is köszönhető, hogy az ízesítés egy saját fejlesztésű eljárással történik, mely eredményeként jól megkülönböztethetőek a termékben az ízek. A 250 grammos vákuumcsomagolásban négy darab ínycsiklandó „Prémium“ grillkolbász található. Ezek a csúcsminőségű, ellenállhatatlanul finom „Prémium“ grillkolbászok koronázzák meg grilltermékeinket! 

Két új „Prémium“ grillspecialitásunk mellett a Wiesbauer-Dunahús kilenc további grillterméket kínál a magyar élelmiszerpiacon. Ezek a pompás, egyedi ízvilágú "Country grillkolbász", "Fokhagymás grillkolbász", "Sajtos grillkolbász", „Barbecue grillkollbász“, „Csípős grillkolbász“, "Stuttgarti grillkolbász"„Tiroli grillkolbász" és a "Mustáros grillkolbász“, melyek 5 darabos kiszerelésben, 300g-os vákuumcsomagolásban kaphatók. Azoknak a grillkedvelőknek, akik nem szeretnének egyféle íz mellett dönteni, a 360 grammos „Grill Mix“ vákuumcsomagolásos válogatásunkat ajánljuk, melyben 2 darab „Sajtos grillkolbász“, 2 darab „Paprikás grillkolbász“ és 2 darab „Stuttgarti grillkolbász“ várja a minőség kedvelőit.

A grillkolbászok nem csak grillezve, hanem serpenyőben sütve is fenségesek.

 

KommR Karl Schmiedbauer, a Wiesbauer Holding igazgatótanácsának elnökének álláspontja:

A Wiesbauer Holding által csaknem két éve engedélyezett, azóta véghezvitt, 4 millió eurót meghaladó befektetés, a magyar leányüzem bővítése meghozta gyümölcsét. A több, mint 100 főt foglalkoztató gönyűi Wiesbauer-Dunahús az előző évben forgalom- és bevételnövekedést ért el.

Nagyszerű ütemben fejlődtek elsősorban a „Prémium“ különlegességeink, melyek azt igazolják, hogy a magyar piacon is keresettek a némileg magasabb árfekvésű, ízletesebb, minőségi termékek. A siker tovább ösztönöz minket! Annyit elárulhatok, hogy a két új termékünk bevezetése után, melyeket ügyfélmagazinunk ezen számában prezentálunk, idén ősszel újabb zseniális „Prémium“ terméket mutatunk be Önöknek!

A forgalom és a bevétel növekedése természetesen nagyobb létszámú személyi állományt kíván, melyet 100 fő feletti létszámmal teljesítettünk. Vevőmagazinunk előző számában már kifejeztem aggodalmam az új munkaerő-felvétel miatt. Egy kellemes üzemi- és munkakörnyezet megteremtésében hatalmas szerepet kapnak a barátságos és modern szociális terek.

A gönyűi termelés jövőbeni növelése érdekében arra a döntésre jutottunk, hogy egy további, csaknem 1,5 millió eurós beruházással modernizáljuk és tovább bővítjük a munkaterületeket.

„International Food Standard“:

Eredményeink tovább fejlődnek!

Az élelmiszerekre vonatkozó, a minőséggel és termékbiztonsággal szemben támasztott különösen magas követelmények hívták életre évekkel ezelőtt az „International Food Standard“ bevezetését az élelmiszeripar szereplői számára.

 

A Wiesbauer-Dunahús Kft. nagyon büszke arra, hogy a gönyűi üzem, csakúgy, mint a korábbi években ismét megújította az IFS (International Featured Standards: Food) certifikációját.

Különösen örömteli, hogy üzemünk a röviddel a nyár előtt lefolytatott auditot ismét „emelt szintű“ minősítéssel teljesítette, mindamellett, hogy az elért pontszámokat a tavalyi évhez képest tovább javította.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. a jövőben is magas munka- és költségráfordítással fog dolgozni, és nem riadunk vissza attól, hogy bebizonyítsuk dolgozóink kiemelkedő minőségtudatát vevőink és fogyasztóink számára.

Az IFS minősítést évről évre meg kell újítani.

login »JPETo™ CMS © Martin Thaller, Vienna, Austria