News

A Wiesbauer-Dunahús kreatív fejlesztésekkel bővíti grillkínálatát:

BBQ- és Griller ajánlatunk

 

Családi grill válogatás, két ízvariációban:

Így lesz minden grill party egy családi ünnepség!

A Wiesbauer-Dunahús mint, az egyik vezető értékesítője a grill specialitásoknak Magyarországon egy nagyszabású újítással rajtol a 2018-as évben. A már néhány éve a piacon lévő innovatív és ízletes grillkolbászok kínálatát, még az idei grillszezon kezdete előtt két további grilltermékkel egészítjük ki. Az új BBQ szortiment mellett – amelynek még szentelünk időt a cikk további részében – bemutatjuk a Gönyűn kifejlesztett és gyártott 5 különböző ízesítésű grillerünket. Ezek a termékek nagyon rövid idő alatt sláger export termékké váltak és sikeresen megvetették a lábukat Németországban és Ausztriában.

Mindazok a gyermekes családok és a vásárlók, akik a változatosságot kedvelik, kedvező ár-érték arány mellett élvezhetik a Wiesbauer-Dunahús különböző virsli- és grill specialitásainak bőséges választékát. Számukra ajánlja a Wiesbauer-Dunahús új Családi grill válogatását, mely két különböző íz változatban – klasszikus, ill. pikáns – található meg.

Az önkiszolgáló pultban azonnal feltűnő, helykímélő védőgázas csomagolásban összesen 14 darab, 3 különböző fajtájú grilltermék van elhelyezve egymástól elkülönített rekeszekben. Egyik előnye a terméknek, hogy tetszőleges számú grillkolbászt ill. grillert vehetünk ki a dobozból. A tálca tartalmának összsúlya 650g, amely ideális mennyiség egy család számára. A csomagon található díszcímke minden fontos információt tartalmaz, viszont úgy van elhelyezve, hogy mellette a termékek is jól láthatóak legyenek.

A Wiesbauer-Dunahús két ízvilágban kínálja Családi grill válogatását, melyeket különböző termékekből válogattunk össze. A klasszikus változat 4db Stuttgarti grillkolbászt és 5-5 db Sajtos grillkolbászt, ill. Mézes fokhagymás grillert tartalmaz. A grillezés kedvelőinek, akik a csípős ízeket részesítik előnyben, ajánljuk a pikáns variációt, amely 4 db Prémium Lemon-chili grillt és 5-5db Borsos grillert, ill. Csípős grillkolbászt tartalmaz. Ezekben a válogatásokban a család minden tagja megtalálja az ízlésének megfelelőt!

A Wiesbauer öt új Grillerrel bővíti grill kínálatát:

Eladási csúcsokat dönt, nem csak a grillszezonban!

A Wiesbauer-Dunahús Magyarország legnagyobb grillkolbászgyártói közé tartozik. Hogy ajánlatunkat vevőink és fogyasztóink számára még vonzóbbá tegyük, termékfelelőseink úgy döntöttek, hogy új, Gönyűn fejlesztett és előállított grillkülönlegességeket hoznak a piacra. Ezeket az új termékeket Németországba és Ausztriába is exportáljuk. A fűszeresebb, testesebb grillerek kedvelői mostantól öt új ínycsiklandozó terméket találnak az élelmiszerboltok hűtőpolcain.

 

Új grilltermékeink előállítása során a válogatott minőségű sertéshúst daráljuk, füstöljük és az eltarthatóság növelése érdekében hőkezeljük. Ezáltal nem csak szebb, gusztusosabb külsőt, hanem intenzívebb, teljesebb ízt nyerünk. Az elkészítés szintúgy lényeges része a gondosan kiválasztott fűszerek használata. Az új termékek irányadó ízei: a sajtos, a BBQ, a borsos, a mézes-fokhagymás és a paprikás. A jelenleg előkészületben lévő, és jövőbeni fejlesztéseinket továbbra is ügyfeleink és fogyasztóink kívánságaihoz igazítjuk.

A Wiesbauer-Dunahús új Grillereit ízléses, 200 grammos vákuumcsomagolásban kínálják partnereink az üzletek hűtőpolcain. Az összekötött, négy darabból álló termék a csomagolásból kivéve egyben, vagy könnyen szétválasztva, egyesével grillezhető, illetve sütőben süthető.

A csomagolás praktikus kialakításának köszönhetően a termék az áruházak hűtőpultjaiban is könnyen észrevehető. A díszcímkét úgy helyeztük el az átlátszó csomagoláson, hogy a termék jól látható legyen.

Ezek a formabontó, kiváló minőség, ízletes hússpecialitások különböző ízvilágban és dekoratív csomagolásban nem csak a grillszezonban döntenek majd eladási csúcsokat!

Ínycsiklandó, gyorsan és egyszerűen elkészíthető Wiesbauer termékek:

Új Sous Vide-BBQ termékek grillezéshez és sütőben sütéshez

A magyar fogyasztók körében nagyon kedvelt és sikeres grillkolbászaink mellett a Wiesbauer-Dunahús még a 2018-as grillszezon előtt két új grillkülönlegességgel lepi meg fogyasztóit. Az ügyfélmagazinunk jelenlegi kiadásának negyedik oldalán bemutatott új Grillerek mellett a Bécstől nyugatra elhelyezkedő sitzenberg-reidlingi székhelyű leányvállalatunk, a Wiesbauer Gourmet BBQ-specialitásait is bemutatjuk. Az újító BBQ-termékeink az egyedülálló "Sous Vide" technológiával készülnek, mely során a húst alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig pároljuk, hogy puha és szaftos maradjon.

A BBQ-kínálatunk lassú főzésű specialitásai: "Spare Ribs", "Pulled Beef", "Pulled Pork" és "Pulled Turkey". Ezeket a termékeket sajátos eljárással készítettük el, hogy vásárlóink otthon gyorsan és egyszerűen készíthessék el grillen vagy sütőben a páratlanul ízletes ételeket. Minden csomagolásban található egy különleges, a húshoz ill BBQ öntet, mellyel az előállítás során órákig előpárolt húst – igény szerint – ízesíthetjük.

Magyarországon a Spare Ribs egyre nagyobb rajongótábornak örvend. A Wiesbauer új "Spare Ribs" húskülönlegességét – 590 grammos dekoratív kiszerelésben, 40 grammos speciális BBQ-öntettel – otthonában is könnyen, gyorsan, elősütés nélkül elkészítheti. Kiveszi a Spare Ribs-et a csomagolásból, ráhelyezi a sütőlapra vagy a grillre, majd 25 perces sütés, illetve grillezés után már élvezheti is a mennyei ételt! A gyártás során használt "Sous Vide" technológiának köszönhetően a hús egyedülállóan puha és szaftos lesz. Ne feledkezzünk meg a Wiesbauer "Spare Ribs" további előnyéről sem: a hús a piacon található egyéb Spare Ribs készítményekkel ellentétben könnyen leválasztható a csontról!

A Wiesbauer három új BBQ-specialitása - "Pulled Beef" (340g fűszerezett, párolt marhahús), "Pulled Pork" (340g fűszerezett, párolt sertéshús), és a "Pulled Turkey" (340g fűszerezett, párolt pulykahús) – Amerikából származó trendtermékek, melyek évek óta gazdagítják a gasztronómiát és a háztartásokat. A Pulled-ételek a BBQ csúcskategóriájába tartoznak, elkészítésük sok időt és ráfordítást vesz igénybe. Hosszú fejlesztési munkának köszönhetően a Wiesbauer munkatársainak sikerült olyan terméket előállítani, melyet otthonunkban könnyen, gyorsan elkészíthetünk. Az alkalmazott "Sous Vide" technológiának köszönhetően ezek a termékek kiemelkedő ízélményt nyújtanak. A csomagolásban található 60 g öntettel ízesíthet, két villával tépett hús, mennyei étel akár burger vagy wrap töltéséhez felhasználva, akár főételként, salátával tálalva.

Végül egy fontos információ élelmiszerkereskedelmi ügyfeleink részére: új Pulled-specialitásainkhoz ismét kiadunk egy recept­füzetet (Nr. 4). Ebben a kiadásban fogyasztóink nem csupán két ízletes receptet találnak, hanem érdekes tudnivalókat is három új Pulled-termékünkről.

Fontos információk

Bővebben a Wiesbauer "Sous Vide" specialitásairól

A magazinunk jelenlegi számának címlapján bemutatott BBQ-termékeinket az ausztriai leányvállalatunk, a Wiesbauer Gourmet készíti a "Sous Vide" technológiával. A "Sous Vide" egy, a csúcsgasztronómiában széles körben elterjedt főzési technika: a friss húst egy speciális vákuumtasakban alacsony hőmérsékleten (50° C és 70° C között) órákon keresztül párolják. Mivel a tasakból sem a víz, sem a fűszeraromák nem távozhatnak, hihetetlenül puha és szaftos marad a hús, miközben elnyeri természetes, páratlan ízét.

Fogyasztóink és az élelmiszer kiskereskedelem számára ez egy gyorsan, egyszerűen és hibátlanul elkészíthető, kiváló minőségű csúcsgasztronómiát nyújt akár otthoni, akár értékesítő pultban való felhasználásra.

Egy pénzt és időt nem kímélő fejlesztéssel és Helmut Österreicher, a híres osztrák négycsillagos szakács támogatásával a Wiesbauernek sikerült a "Sous Vide" technológiát, - mely eddig csak a csúcsgasztronómia számára volt elérhető - a háztartásokba hozni. A speciális, támogatásunkkal fejlesztett, Európában ezidáig egyedülálló eljárással váltja ki a Wiesbauer Gourmet az otthoni hosszadalmas és bonyolult húspároló technikát.

A "Sous Vide" termékek utolsó elkészítési fázisát a felhasználók végzik, hogy az igény szerinti fűszerezésnek és a köretek egyéni kiválasztásának köszönhetően egyedi ízvilágú étel kerülhessen az asztalra.

KommR Karl Schmiedbauer, a Wiesbauer Holding igazgatótanácsának elnökének álláspontja:

Nagy örömmel látom a rendkívül pozitív fejlődését a grill termékeinknek, amelyeket eredetileg kizárólag a magyar fogyasztók számára terveztünk értékesíteni. Néhány évvel ezelőtt kevés termékkel indultunk, majd vevőink kívánsága alapján folyamatosan tovább bővítettük a termékkörünket. Ezek a lépések sikert hoztak számunkra és a Wiesbauer-Dunahús az évek folyamán a grill specialitások egyik vezető értékesítőjévé fejlődött a magyar élelmiszer piacon. Ennek a fejlődésnek volt még egy pozitív mellékhatása: a magyar termék­ötleteket ma már Németország és Ausztria is felé exportáljuk, ahol az élelmiszerkereskedések és a fogyasztók is nagy örömmel fogadták őket.

Korábbi vevő magazinunkban már beszámoltunk a gönyűi üzemünk irodaépületének felújítási terveiről, melynek munkálatai már javában folynak. A végső tervek elkészültével megnyílt számunkra egy nagyon izgalmas lehetőség, hogy ezeket most meg is valósíthassuk. Dolgozóink egy teljesen új, elkülönített útvonalon fognak bejutni az üzembe, amely nemcsak gyorsabb, hanem higiéniai szempontból is kifogástalan útvonalat biztosít a munkaterületekre. Ez a változás a termelés, a csomagolás és az expediálás területére is vonatkozik.

Amennyiben az építkezés során minden a tervek szerint halad, akkor az idei karácsonyi szezont már az új területek használatba vételével tudjuk lebonyolítani.

Megjelent új ügyfélmagazinunk!

A Wiesbauer-Dunahús Kft-ről aktuális információkat a most megjelent ügyfélmagazinunkban talál. 
Ügyfélmagazin

Szponzorálás:

A Wiesbauer-Dunahús a Lenin csúcson

A Wiesbauer-Dunahús által támogatott hegymászó duó, Kovács Albert és Kovács Zoltán 2017 nyarán megmászta a 7134 m magas Lenin csúcsot. Ezzel megtették az első lépést afelé, hogy kitűzött céljukat – az ún. Hópárduc címet - megszerezzék.

A Hópárduc cím korábban egy szovjet kitűntetés volt, azoknak a kiemelkedő hegymászóknak, akik mind az öt - az egykori Szovjetunió területén lévő - hétezres csúcsot meghódították. Ez a hegymászó cím továbbra is érvényes és elismert a FÁK államai által.

Három, a Hópárduc-csúcsok közül a Pamír hegységben fekszik. A Lenin csúcs Kirgizisztán és Tádzsikisztán határán, az Iszmoilí Szomoní (7495 m) és a Korzsenyevszkaja (7105 m) csúcs pedig Tádzsikisztánban található. A másik két csúcs a Tien-san hegység területén található. Ezek a Dzsengis csokuszu (7439 m) Kirgizisztán és Kína határán, és a Han-Tengri (7010 m) Kirgizisztán és Kazahsztán határán.

Munkatársakat keresünk!

Cégünk gönyűi üzemébe keres termelési területre munkatársakat. Ha Ön is szívesen lenne csapatunk tagja, kérjük, önéletrajzát küldje el nekünk e-mailen.

info@wiesbauer-dunahus.hu

„International Food Standard“:

Eredményeink tovább fejlődnek!

Az élelmiszerekre vonatkozó, a minőséggel és termékbiztonsággal szemben támasztott különösen magas követelmények hívták életre évekkel ezelőtt az „International Food Standard“ bevezetését az élelmiszeripar szereplői számára.

 

A Wiesbauer-Dunahús Kft. nagyon büszke arra, hogy a gönyűi üzem, csakúgy, mint a korábbi években ismét megújította az IFS (International Featured Standards: Food) certifikációját.

Különösen örömteli, hogy üzemünk a röviddel a nyár előtt lefolytatott auditot ismét „emelt szintű“ minősítéssel teljesítette, mindamellett, hogy az elért pontszámokat a tavalyi évhez képest tovább javította.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. a jövőben is magas munka- és költségráfordítással fog dolgozni, és nem riadunk vissza attól, hogy bebizonyítsuk dolgozóink kiemelkedő minőségtudatát vevőink és fogyasztóink számára.

Az IFS minősítést évről évre meg kell újítani.

A gönyűi irodaépületek 1,5 millió euros beruházása:

Wiesbauer-Dunahús, a modern munkaadó

2014-ben és 2015-ben egy csaknem 4 millió eurós beruházás keretében a gönyűi Wiesbauer-Dunahús termelési területét kibővítettük. Ezúttal az irodaépületek, az ügyintézés helyszínének átépítését és kibővítését, valamint tartózkodási- és szociális terek létrehozását tervezzük. Az építési munkálatok nagyjából 1,5 millió euróba kerülnek és 2018 közepére fejeződnek be.

Az üzemet érintő beruházás elsődleges célja a csomagolás, a raktár, a régi raktári állomány kezelésének, valamint az új termelési eszközök karbantartásának fejlesztése. A hazai piacon folyamatosan növekvő igény termékeink iránt, és a németországi, illetve ausztriai export kívánják meg a fejlesztést. A szomszédos irodaépületek átépítései így a következő hónapokban párhuzamosan zajlanak a forgalomnövekedéshez szükséges ügyintézői területek bővítésével. Fontos céljaink közé tartozik, hogy az adminisztrációs tevékenységek az ügyfeleink érdekében még hatékonyabban zajlódjanak és hogy az irodaépületek az átépítés után modern külsőt kapjanak.

Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink tartózkodási- és szociális tereinek átalakítására. Átrendezzük és kibővítjük többek között az étkezőt és az üzemi konyhát. A Wiesbauer-Dunahús ezáltal egy modernebb, jövőorientáltabb munkaadóként érvényesülhet.

login »JPETo™ CMS © Martin Thaller, Vienna, Austria