News

A Wiesbauer-Dunahús Prémium termékpalettája:

Prémium Sacher virsli kiváló minőséggel!

Korunk igényeinek megfelelően a karácsonyi ünnepekre és szilveszter estére kínáljuk vevőinknek a bécsi receptúra alapján készült, különlegesen finom, magas minőség, virsli specialitásunkat a tetszetős megjelenés Prémium Sacher virslit. Mint ahogy a Prémium Szafaládénknál is tettük, a piacra való bevezetést egy sor marketing tevékenységgel segítjük el, többek között egy újabb receptfüzettel.

Sacher virsli
 

Kiváló minőség virsli specialitásunk receptúráját az osztrák élelmiszerkódexben jegyezték le. A nevét az ismert bécsi Sacher luxushotelről kapta, ami a híres csokoládétortája által lett világhír. Ott szolgálták fel először a vendégeknek mustárral és tormával a többinél hosszabb és vékonyabb virslit, amely sokkal elegánsabban hat, mint a korábban megszokott hasonló készítmények.

Sacher virsli
A magas minőség, válogatott, sovány húst tartalmazó Prémium Sacher virslink, melyet az elállítás során nagy gondossággal főznek és füstölnek, egy igazán roppanós harapással örvendeztet meg minket. Ráadásul ehhez egy finom és intenzív, de kellemes ízélmény párosul. A Wiesbauer-Dunahús számára ez a virsli specialitás kételyek nélkül az átfogó virsli kínálatunk megkoronázása, amely az utóbbi években nagyon kedvelt lett Magyarországon.

Továbbá kiemelendő, hogy az elállítás során csak természetes juhbelet használunk, és ahogy más termékeinknél megszokhatták vásárlóink, a Prémium Sacher virslinknél is természetesen lemondtunk a szója és az idegen fehérjék felhasználásáról, emellett a termék laktóz- és gluténmentes is.

Az új, magas minőségű Prémium Sacher virslink kiszerelését, a hozzáillő dizájnnal az önkiszolgáló- (2db-320g vákuumcsomagolásban) és csemegepultokhoz (8 db ca. 1kg vákuumcsomagolásban) terveztük. Így termékünk, a megszokottól eltér hossza és szép csomagolása miatt mind az önkiszolgáló- illetve csemegepultokban messziről felhívja magára a figyelmet.

Prémium Sacher virslink mellett természetesen továbbra is ajánljuk virsliválasztékunkat, melyet úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja az alkalomhoz illő és a pénztárcájának megfelel termékünket (Bécsi virsli, Bécsi hosszú virsli és Frankfurti virsli). Partikra és gyermek ünnepségekre ideális termékünk a Koktél virsli.

Mivel a fogyasztók különösen a karácsonyi ünnepekre és szilveszter estére a legjobbat szeretnék felszolgálni a családjuknak és a barátaiknak, így az ideális termék ezekre az alkalmakra a Prémium Sacher virslink, melyet megtalál az üzletek hűtőpolcain.

„International Food Standard“:

Eredményeink tovább fejlődnek!

Az élelmiszerekre vonatkozó, a minőséggel és termékbiztonsággal szemben támasztott különösen magas követelmények hívták életre évekkel ezelőtt az „International Food Standard“ bevezetését az élelmiszeripar szereplői számára.

 

A Wiesbauer-Dunahús Kft. nagyon büszke arra, hogy a gönyűi üzem, csakúgy, mint a korábbi években ismét megújította az IFS (International Featured Standards: Food) certifikációját.

Különösen örömteli, hogy üzemünk a röviddel a nyár előtt lefolytatott auditot ismét „emelt szintű“ minősítéssel teljesítette, mindamellett, hogy az elért pontszámokat a tavalyi évhez képest tovább javította.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. a jövőben is magas munka- és költségráfordítással fog dolgozni, és nem riadunk vissza attól, hogy bebizonyítsuk dolgozóink kiemelkedő minőségtudatát vevőink és fogyasztóink számára.

Az IFS minősítést évről évre meg kell újítani.

KommR Karl Schmiedbauer, a Wiesbauer Holding igazgatótanácsának elnökének álláspontja:

A Wiesbauer Holding által csaknem két éve engedélyezett, azóta véghezvitt, 4 millió eurót meghaladó befektetés, a magyar leányüzem bővítése meghozta gyümölcsét. A több, mint 100 főt foglalkoztató gönyűi Wiesbauer-Dunahús az előző évben forgalom- és bevételnövekedést ért el.

Nagyszerű ütemben fejlődtek elsősorban a „Prémium“ különlegességeink, melyek azt igazolják, hogy a magyar piacon is keresettek a némileg magasabb árfekvésű, ízletesebb, minőségi termékek. A siker tovább ösztönöz minket! Annyit elárulhatok, hogy a két új termékünk bevezetése után, melyeket ügyfélmagazinunk ezen számában prezentálunk, idén ősszel újabb zseniális „Prémium“ terméket mutatunk be Önöknek!

A forgalom és a bevétel növekedése természetesen nagyobb létszámú személyi állományt kíván, melyet 100 fő feletti létszámmal teljesítettünk. Vevőmagazinunk előző számában már kifejeztem aggodalmam az új munkaerő-felvétel miatt. Egy kellemes üzemi- és munkakörnyezet megteremtésében hatalmas szerepet kapnak a barátságos és modern szociális terek.

A gönyűi termelés jövőbeni növelése érdekében arra a döntésre jutottunk, hogy egy további, csaknem 1,5 millió eurós beruházással modernizáljuk és tovább bővítjük a munkaterületeket.

A gönyűi irodaépületek 1,5 millió euros beruházása:

Wiesbauer-Dunahús, a modern munkaadó

2014-ben és 2015-ben egy csaknem 4 millió eurós beruházás keretében a gönyűi Wiesbauer-Dunahús termelési területét kibővítettük. Ezúttal az irodaépületek, az ügyintézés helyszínének átépítését és kibővítését, valamint tartózkodási- és szociális terek létrehozását tervezzük. Az építési munkálatok nagyjából 1,5 millió euróba kerülnek és 2018 közepére fejeződnek be.

Az üzemet érintő beruházás elsődleges célja a csomagolás, a raktár, a régi raktári állomány kezelésének, valamint az új termelési eszközök karbantartásának fejlesztése. A hazai piacon folyamatosan növekvő igény termékeink iránt, és a németországi, illetve ausztriai export kívánják meg a fejlesztést. A szomszédos irodaépületek átépítései így a következő hónapokban párhuzamosan zajlanak a forgalomnövekedéshez szükséges ügyintézői területek bővítésével. Fontos céljaink közé tartozik, hogy az adminisztrációs tevékenységek az ügyfeleink érdekében még hatékonyabban zajlódjanak és hogy az irodaépületek az átépítés után modern külsőt kapjanak.

Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink tartózkodási- és szociális tereinek átalakítására. Átrendezzük és kibővítjük többek között az étkezőt és az üzemi konyhát. A Wiesbauer-Dunahús ezáltal egy modernebb, jövőorientáltabb munkaadóként érvényesülhet.

login »JPETo™ CMS © Martin Thaller, Vienna, Austria