News

„Prémium Light virsli“ és „Prémium Borjú virsli“:

A virslispecialitások két új célcsoportja

Az új Prémium Light virsli és a Prémium Borjú virsli bevezetésével a Wiesbauer -Dunahús nem csupán két érdekes fejlesztéssel bővíti virslikínálatát, hanem új célcsoportokat szólít meg a tudatos táplálkozás képviselői, valamint az ínyencek személyében.

Új termékeink Prémium specialitások, amelyek gondosan válogatott alapanyagokat, fenséges ízeket és természetesen kiváló minőséget garantálnak. A dekoratív Prémium csomagolás  már megjelenésében is azonnal felkelti a figyelmet a hűtőpultokban.

A Prémium Light virslit a tudatos étkezést fontosnak tartó fogyasz­tóinknak szánjuk. A könnyű termékek kedvelőit kék tónusú címke tájékoztatja arról, hogy új specialitásunk a hagyományos virslikhez képest 30 %-kal kevesebb zsírt tartalmaz.

Annak érdekében, hogy a jelentősen csökkentett zsír­tartalom mellett is egy a Wiesbauer virsliktől megszokott fenséges ízvilágot biztosítsunk, az új Prémium Light virslihez egy egé­sz­en különleges fű­szerkeveréket fejlesz­tettünk.

A páratlan íz a bükk­fán való füstöléssel válik tökéletessé.

A Prémium Borjú virsli elkészítéséhez je­lentős mennyiségű borjúhúst használunk fel, így egy olyan egyedüli ízkaraktert nyerünk, amivel termékünk  minden kétséget kizáróan az ínyencek kedvencévé válik. A piacon e­­gyedülálló Prémium Borjú virsli ár-érték arányban verhetetlen!

Tekintettel az ügyfeleink és a fogyasztóink részéről érkező óriási keresletre, új termékeinket nem csupán Prémium csomagolású 2 páros, 170 grammos, hanem 9 páros, vagyis 800 grammos kiszerelésben, dísz­csomagolásban is megtalálják a hűtőpultokban. 

A Wiesbauer-Dunahús Prémium virslispecialitásai (Prémium Sacher virsli, Prémium Bécsi virsli és Prémium Sajtos virsli) egyedüli ízharmóniájának köszönhetően vezető szerepet töltenek be a magyar piacon, az új termékek pedig minden bizonnyal tovább növelik presz­tízsét.

Magyar vezető termékünk a Túra

A Wiesbauer-Dunahús meghatározó termékei, a virsli- és grillspecialitásai mellett, a rusztikus Felvágottak. Ezek gyártására és forgalmazására is nagy hangsúlyt fektetünk. Kimagasló szereppel bír ebben a kategóriában a Túra felvágott.

A Túra felvágott gyártásához kizárólag magas minőségű nyersanyagokat használunk fel. Sikerének titka azonban a pontosan meghatározott receptúrában, valamint az általunk fejlesztett, komplex gyártási eljárásban rejlik. A Túra felvágott a hőkezelés és füstölés utáni hosszú és gondosan ellenőrzött érleléssel nyeri el összetéveszt­hetetlen aromáját.

A kimagasló minőségű és rendkívüli ízélményt nyújtó sikertermékünket különféle kiszerelésekben kínáljuk. Kimérve az egy kilós rúdból, vagy a fél kilós páros rúdból választhatnak vásárlóink, de a hűtőpultokban is megtalálják kedvencüket 400 grammos ferdén levágott rúd, vagy 80 grammos szeletelt formában.

A hűtőpultokban találják továbbá a klasszikus Túra  felvágott sajtos, valamint paprikás változatát, melyeket szintén szeletelve csomagolunk.

Rusztikus top termékünk nem csupán az otthoni étkezésekhez ideális, hanem útravalónak, tízórainak is a legjobb választás!

KommR Karl Schmiedbauer, a Wiesbauer Holding igazgatótanácsának elnökének álláspontja:

Vállalatcsoportunk magyar­országi tagja, a Wiesbauer-Dunahús csaknem 25 éve képviselteti magát a magyar élelmiszerpiacon. Akkoriban született meg az ötlet, hogy a kiemelkedő minőségéről Ausztriában és Németor­szágban méltán híres, a fo­gy­asztók által nagyra becsült termékkínálatunkat Magyarországon is piacra vigyük és minőségi, ízletes specialitásokkal gazdagítsuk. Első termékünk az egész országban ismert Túra felvágott volt. A tartós és féltartós felvágottak előállításában szerzett óriási tapasztalatunk tette lehetővé, hogy a bécsi üzemen kívül Gönyűn is csúcsminőségű, ízletes, utóérlelt felvágottat állítsunk elő. 

Ezt a kiváló félszáraz felvágott specialitást egy különleges státusszal kívántuk ellátni, ezért kapta a márkanévként is szolgáló Túra elnevezést. A termék komplex előállítása során a válogatott marha- és sertéshúst összekeverjük, forrón füstöljük és néhány napig szárítjuk, majd az érlelési idő lejártával az élelmiszerkereskedésekbe szállítjuk. A fogyasztók rajongásának köszönhetően top-termékünk jelentős és megbízható bevételt jelent kereskedelmi partnereink számára.

A Wiesbauer- Dunahús időközben számos további termékkülönlegességet fejlesztett ki, így a Túra felvágottunk némileg háttérbe szorult, most azonban újra fel kívánjuk rá hívni magyar vásárlóink figyelmét.

Megjelent új ügyfélmagazinunk!

A Wiesbauer-Dunahús Kft-ről aktuális információkat a most megjelent ügyfélmagazinunkban talál. 
Ügyfélmagazin

Szponzorálás:

Újabb hegycsúcs meghódítása a cég támogatásával!

Miután a Wiesbauer-Dunahús szponzorálásával múlt nyáron a hegymászó páros, Kovács Albert és Kovács Zoltán elérte a Pamir-hegységben, 7134 méter magasan található Pik Lenin csúcsot, 2018-ban újabb hegycsúcs, a kirgiz-kazah határon lévő, 7010 méteres Khan Tengri megmászásával büszkélkedhetnek. A célul kitűzütt Hópárduc cím eléréséhez a következő években még a tadzsikisztáni Pik Ismoil Somoni (7495m) és Pik Korschenewskaja (7105m), valamint a kirgiz-kínai határon kiemelkedő Dschengisch Tschokusu (7439m) megmászása szükséges.

A Hópárduc-rend eredetileg egy szovjet kitüntetés volt, melyet azok a kiváló hegymászók érdemeltek ki, akik a volt Szovjetunió területén található öt csúcsot elérték. A FÁK államai elismerték és tovább örökítették ezt a díjátadást.

A Khan Tengri idei megmászása, melynek északi oldalát 2008 óta először érték el magyar túrázók, óriási kihívást jelentett a hegymászóknak, mert sherpák és oxigénutánpótlás nélkül vágtak neki az útnak. Hat nap alatt 3280 métert tettek meg az olykor -20° C-os hidegben. Elképesztő teljesítmény!

Ön Tudta ezt, ...

..., hogy a  folyton növekvő fogyasztói kereslet és a megannyi rendelés azt mutatják, hogy BBQ-specialitásaink nem csak a klasszikus grillszezonban, hanem a hideg évszakokban is óriási sikert aratnak?

Nem csak a Grillerünket és a különböző grillkolbászainkat, hanem Sous Vide BBQ-termékeinket (Spare Ribs, Pulled Beef, Pulled Pork és Pulled Turkey) is könnyedén, gyorsan és garantált sikerrel készítheti el sütőben.

Munkatársakat keresünk!

Cégünk gönyűi üzemébe keres termelési területre munkatársakat. Ha Ön is szívesen lenne csapatunk tagja, kérjük, önéletrajzát küldje el nekünk e-mailen.

info@wiesbauer-dunahus.hu

„International Food Standard“:

Ismét emelt szintet értünk el!

Az élelmiszerekre vonatkozó, a minőséggel és termékbiztonsággal szemben támasztott különösen magas követelmények hívták életre évekkel ezelőtt az „International Food Standard“ bevezetését az élelmiszeripar szereplői számára.

 

A Wiesbauer-Dunahús Kft. nagyon büszke arra, hogy a gönyűi üzem, csakúgy, mint a korábbi években ismét megújította az IFS (International Featured Standards: Food) certifikációját.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. a jövőben is magas munka- és költségráfordítással fog dolgozni, és nem riadunk vissza attól, hogy bebizonyítsuk dolgozóink kiemelkedő minőségtudatát vevőink és fogyasztóink számára.

Az IFS minősítést évről évre meg kell újítani.

login »JPETo™ CMS © Martin Thaller, Vienna, Austria