News

Ajánlatunk a közeledő ünnepekre:

Virsli specialitások a Wiesbauer-Dunahústól

 

A Wiesbauer-Dunahús Prémium termékpalettája:

Prémium Sacher virsli kiváló minőséggel!

Korunk igényeinek megfelelően a karácsonyi ünnepekre és szilveszter estére kínáljuk vevőinknek a bécsi receptúra alapján készült, különlegesen finom, magas minőség, virsli specialitásunkat a tetszetős megjelenés Prémium Sacher virslit. Mint ahogy a Prémium Szafaládénknál is tettük, a piacra való bevezetést egy sor marketing tevékenységgel segítjük el, többek között egy újabb receptfüzettel.

Sacher virsli
 

A nevét az ismert bécsi Sacher luxushotelről kapta, ami a híres csokoládétortája által lett világhír. Ott szolgálták fel először a vendégeknek mustárral és tormával a többinél hosszabb és vékonyabb virslit, amely sokkal elegánsabban hat, mint a korábban megszokott hasonló készítmények.

Sacher virsli
A magas minőség, válogatott, sovány húst tartalmazó Prémium Sacher virslink, melyet az elállítás során nagy gondossággal főznek és füstölnek, egy igazán roppanós harapással örvendeztet meg minket. Ráadásul ehhez egy finom és intenzív, de kellemes ízélmény párosul. A Wiesbauer-Dunahús számára ez a virsli specialitás kételyek nélkül az átfogó virsli kínálatunk megkoronázása, amely az utóbbi években nagyon kedvelt lett Magyarországon.

Továbbá kiemelendő, hogy az elállítás során csak természetes juhbelet használunk, és ahogy más termékeinknél megszokhatták vásárlóink, a Prémium Sacher virslinknél is természetesen lemondtunk a szója és az idegen fehérjék felhasználásáról, emellett a termék laktóz- és gluténmentes is.

Az új, magas minőségű Prémium Sacher virslink kiszerelését, a hozzáillő dizájnnal az önkiszolgáló- (2db-320g vákuumcsomagolásban) és csemegepultokhoz (8 db ca. 1kg vákuumcsomagolásban) terveztük. Így termékünk, a megszokottól eltér hossza és szép csomagolása miatt mind az önkiszolgáló- illetve csemegepultokban messziről felhívja magára a figyelmet.

Prémium Sacher virslink mellett természetesen továbbra is ajánljuk virsliválasztékunkat, melyet úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja az alkalomhoz illő és a pénztárcájának megfelel termékünket (Bécsi virsli, Bécsi hosszú virsli és Frankfurti virsli). Partikra és gyermek ünnepségekre ideális termékünk a Koktél virsli.

Mivel a fogyasztók különösen a karácsonyi ünnepekre és szilveszter estére a legjobbat szeretnék felszolgálni a családjuknak és a barátaiknak, így az ideális termék ezekre az alkalmakra a Prémium Sacher virslink, melyet megtalál az üzletek hűtőpolcain.

Szponzorálás:

A Wiesbauer-Dunahús a Lenin csúcson

A Wiesbauer-Dunahús által támogatott hegymászó duó, Kovács Albert és Kovács Zoltán 2017 nyarán megmászta a 7134 m magas Lenin csúcsot. Ezzel megtették az első lépést afelé, hogy kitűzött céljukat – az ún. Hópárduc címet - megszerezzék.

A Hópárduc cím korábban egy szovjet kitűntetés volt, azoknak a kiemelkedő hegymászóknak, akik mind az öt - az egykori Szovjetunió területén lévő - hétezres csúcsot meghódították. Ez a hegymászó cím továbbra is érvényes és elismert a FÁK államai által.

Három, a Hópárduc-csúcsok közül a Pamír hegységben fekszik. A Lenin csúcs Kirgizisztán és Tádzsikisztán határán, az Iszmoilí Szomoní (7495 m) és a Korzsenyevszkaja (7105 m) csúcs pedig Tádzsikisztánban található. A másik két csúcs a Tien-san hegység területén található. Ezek a Dzsengis csokuszu (7439 m) Kirgizisztán és Kína határán, és a Han-Tengri (7010 m) Kirgizisztán és Kazahsztán határán.

Munkatársakat keresünk!

Cégünk gönyűi üzemébe keres termelési területre munkatársakat. Ha Ön is szívesen lenne csapatunk tagja, kérjük, önéletrajzát küldje el nekünk e-mailen.

info@wiesbauer-dunahus.hu

„International Food Standard“:

Eredményeink tovább fejlődnek!

Az élelmiszerekre vonatkozó, a minőséggel és termékbiztonsággal szemben támasztott különösen magas követelmények hívták életre évekkel ezelőtt az „International Food Standard“ bevezetését az élelmiszeripar szereplői számára.

 

A Wiesbauer-Dunahús Kft. nagyon büszke arra, hogy a gönyűi üzem, csakúgy, mint a korábbi években ismét megújította az IFS (International Featured Standards: Food) certifikációját.

Különösen örömteli, hogy üzemünk a röviddel a nyár előtt lefolytatott auditot ismét „emelt szintű“ minősítéssel teljesítette, mindamellett, hogy az elért pontszámokat a tavalyi évhez képest tovább javította.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. a jövőben is magas munka- és költségráfordítással fog dolgozni, és nem riadunk vissza attól, hogy bebizonyítsuk dolgozóink kiemelkedő minőségtudatát vevőink és fogyasztóink számára.

Az IFS minősítést évről évre meg kell újítani.

A gönyűi irodaépületek 1,5 millió euros beruházása:

Wiesbauer-Dunahús, a modern munkaadó

2014-ben és 2015-ben egy csaknem 4 millió eurós beruházás keretében a gönyűi Wiesbauer-Dunahús termelési területét kibővítettük. Ezúttal az irodaépületek, az ügyintézés helyszínének átépítését és kibővítését, valamint tartózkodási- és szociális terek létrehozását tervezzük. Az építési munkálatok nagyjából 1,5 millió euróba kerülnek és 2018 közepére fejeződnek be.

Az üzemet érintő beruházás elsődleges célja a csomagolás, a raktár, a régi raktári állomány kezelésének, valamint az új termelési eszközök karbantartásának fejlesztése. A hazai piacon folyamatosan növekvő igény termékeink iránt, és a németországi, illetve ausztriai export kívánják meg a fejlesztést. A szomszédos irodaépületek átépítései így a következő hónapokban párhuzamosan zajlanak a forgalomnövekedéshez szükséges ügyintézői területek bővítésével. Fontos céljaink közé tartozik, hogy az adminisztrációs tevékenységek az ügyfeleink érdekében még hatékonyabban zajlódjanak és hogy az irodaépületek az átépítés után modern külsőt kapjanak.

Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink tartózkodási- és szociális tereinek átalakítására. Átrendezzük és kibővítjük többek között az étkezőt és az üzemi konyhát. A Wiesbauer-Dunahús ezáltal egy modernebb, jövőorientáltabb munkaadóként érvényesülhet.

login »JPETo™ CMS © Martin Thaller, Vienna, Austria